Başlangıç evresinde programda bulunan sekmelerin işlevlerinden söz edilmektedir.

İlerleyen aşamalarda 2D ve 3D obje tertip etme, nesneleri hizalama, çoğaltma ve yönlerini değiştirme, ışık cinsini tayin, objenin ya da nesnenin malzemelerle kaplanması, animasyona yönelik programlar, Photoshop kursunda verilen eğitimin bir aynısı olan çalışmalar, atmosfer efektlerinin tüketimi gibi süreçler ile ilgili eğitimler verilmektedir.

Çizdiğiniz objelerin sunuş mertebesinden evvel hesaplamalarının yapılmasına imkan tanıyan Vray Render tüketimi, kamera teknikleri, yüzey ve poligon modelleme gibi eğitimler de bu sürecin ehemmiyetli bir parçasını getirmektedir.

Animasyon oluşturma ve yapılan animasyonları film durumuna dönüştürebilme, kamerayı mekan içerisinde ve mekan dışında gezindirme gibi eğitimler de işin ehli eğitmenler doğrulusunda verilmektedir.

3D Studio Max Kursunun Sağladığı İş Olanakları Nelerdir?

Genellikle mimari projelerde ve inşaat firmalarının esas yapı çalışmalarında seçenek edilen uygulama veyahut bu alana yönelik kariyerinizde etkin adımlar atabilirsiniz.

Mühendislik, dekorasyon ve dizayn firmalarının bünyelerine dahil olarak 148 ülkede geçerliliğini koruyan Beynelmilel sertifika veyahut vatan dışında da kendinizi geliştirebileceğiniz şirketlerin bünyesine dahil olabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı sertifikanız ve kurs eğitiminin ismini taşıyan muvaffakiyet sertifikası da hayat niteliğinizi arttırabilmeniz içerisinde sizlere yeni bir kapı açacaktır.

Sinema ve televizyon alanları veyahut bilgisayar oyunları bölümünde da kendinizi geliştirebileceğiniz kurs sizlere defa istikametli bir kariyer olanağı sunmaktadır.

Oyun geliştirici eksperler doğrulusunda da seçenek edilen uygulama saniyesel tasarımın, mobilya sektörünün ve reklam ajanslarının ehemmiyetli bir parçasına görev etmektedir.

Eğitimi sonlandırmanız durumunda, kendisi projelerinizi geliştirerek Freelance çalışmalarda da yer alabilirsiniz.

3d Studio Max Kursu Fiyatları

3d studio max kursu ücretleri, kursun toplam saat ve müddeti, kurs programı, sınıftaki kursiyer adedi ve kursun başka özelliklerine göre değişiklik göstermiştir.

Sayfamızda bulunan kursları araştırarak 3d studio max kurs ücretleri ile ilgili henüz ayrıntılı malumat bulabilirsiniz.

3D Studio Max Kursuna Katılım Şartları Nelerdir?

Kursa katılabilmek içerisinde esas bilgisayar tüketimi bilgisine sahip olmanız yeterli olacaktır.

Hayal dünyasını bilgisayar ortamına taşıyarak dinamik uygulamalara dönüştürmek isteyen herkes bu kurs sürecine dahil olabilmektedir.

Kurs içerisinde tespit edilen bir yaş hududu mevcut değildir.

3D Studio Max İle Neler Yapılır?

3D studio max, mimari çizimlerden reklam filmlerine, saniyesel tasarımdan animasyonlara kadar birçok bölgede kullanılmaktadır.

Dünyanın en tanınmış dizayn programlarından bir tanesi olan 3D studio max, bilgisayar teknolojisindeki gelişmelere paralel olarak gelişmekte ve buna bağlı olarak hayatımızdaki yeri de her geçen gün artmaktadır.

3D studio max veyahut bir bina modelleyebilir, iç dizaynını gerçekleştirebilir, uçak veyahut uzay gemisi tasarlayabilir veyahut herhangi bir oyunun ya da animasyon filminin karakterlerini üç ebatlı olarak çizebilirsiniz.

İnşaat, medya, bilim ve sanayi dışında akla gelebilecek derhal bütün sektörlerde tüketimi çoğalan bu uygulama veyahut üç ebatlı olarak aklınıza gelen herşeyi çizebilir, hayal gücünüze sığan bütün tasarımları gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

3D studio max dersleri veyahut uzmanlaşmak dilediğiniz bölgede yöntem bilgilerinizi çoğaltarak ve becerilerinizi geliştirerek kariyerinizde değişiklikler yaratabilirsiniz. 3DS Max Kursu ile ilgili daha detaylı bilgilere bağlantısından ulaşabilirsiniz.