Tavas Efeleri yarışmaya damga vurdu. Düzenlemesiz yetişkinler kategorisinde İl Birincisi olan Tavas Belediyesi Gençlik Spor Kulübü ekibi ödülünü Afrin'deki Mehmetçiğe selam durarak aldı. Büyük bir gurur yaşadıklarını ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol , "Çalışmalarının ve alın terlerinin hakkını birincilikle alan ekibimize teşekkür ediyorum. Günlerce çalıştılar ve birinciliği aldılar.
Zeybek diyarı Tavas' a da birincilik yakışırdı. Dosta güven, düşmana korku salan Zeybek kültürünü herkese tanıtmak için kolları sıvadık. Tescilli olarak Zeybek kültürünün beşiği Tavas'tır. Tavas Zeybeği dilden dile, kuşaktan kuşağa geçen bir direniş simgedir. Adı ile özdeşleşen halk oyunlarımız efelerimizin kahramanlıklarını anlatır. Başlattığımız Tavas Zeybeği Gelecek Nesillere Aktarılıyor projemizle Tavas'ta zeybek öğrenmeyen kalmayacak" dedi.
 

EFSANA GERİ DÖNDÜ

Antrenör Emin  Ataşcı ve Teyfik Soyuçok ; "İlk önce desteğini gece gündüz bizden esirgemeyen Tavas Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Hem maddi hem de manevi olarak her daim yanımızdaydı. Tavas Halk Oyunları ekibimizle efsane geri döndü. Zeybekler Diyarına da birincilik yakışırdı. Bundan sonraki yarışmalarda da üstün başarılara imza atacağız. Burası Efeler Diyarı" ifadelerini kullandılar.
Tavas Belediye Gençlik Spor Kulübünün ödülünü Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol takdim etti. Tavas yarışma ekibi ödülünü tekrar destekleri için Başkan Akyol'a takdim ettiler.