HABERDENİZLİ.COM

Denizli Valisi Tavas ilçe ziyaretinde ilk olarak Tavas Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Recep Öztürk, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve diğer ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Karahan, Kaymakam Öztürk’ten İlçenin genel durumu ve kamu yatırımlarının son durumu hakkında brifing aldı.

Vali Karahan, Kaymakamlık ziyaretinin ardından Tavas Yeni Cami Konferans Salonunda muhtarlarla biraraya geldi. Toplantıya; Vali Hasan Karahan’ın yanı sıra Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Kamu Kurum Müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda; ilgili Kurum Yetkilileri, Kurumlarının Tavas'taki çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntı, sorun ve talepleri konunun muhatabı Kurum Amirlerine ileterek çözüm yolları arandı. Vali Karahan, muhtarların aktardığı sorunların çözümü için ilgili Kurum Müdürlerine talimat verdi.

Toplantının ardından Tavas Özay Gönlüm Fen Lisesine geçen Vali Hasan Karahan, burada sınıfları dolaşarak öğrencilerle biraraya geldi. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Denizli Valisi, öğretmenlerle de görüşerek sorunlarını dinledi. 

Vali Karahan daha sonra Tavas Belediyesini ziyaret etti. Başkan Turhan Veli Akyol ve Belediye personeli tarafından karşılanan Vali Karahan, Başkan Akyol’dan Belediyenin Tavas'ta yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Turhan Veli Akyol burada Vali Hasan Karahan’a Tavas Efe Kıyafeti hediye etti. Vali Karahan efeler diyarı Tavas’a özgü efe kıyafetini giyerek Başkan Akyol’a teşekkür etti. 

Tavas ilçe ziyaretinde Tavas Devlet Hastanesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü de ziyaret eden Vali Karahan, hastanede tedavi gören vatandaşlara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletirken, emniyet güçlerine de işlerinde kolaylık ve başarı temennisinde bulundu.