Denizli’ye bağlı Tavas ilçesinde yararlı çalışmalarla gündeme gelen Adile Anne Hanımlar Derneği, geliri öğrencilere harcanmak üzere kermes düzenledi.

Tavas Bağlar mesireliğinde 5 gün açık kalacak olan kermeste; gıda, giyim, kırtasiye, ayakkabı, zücaciye, oyun parkları gibi bölümler yer alıyor. Elde edilen gelir eğitim için kullanılacak. Kermesin Açılışına Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay, Milli Eğitim Müdürü Gökhan Atalay, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şükrü Takım, daire müdürleri ile hayırseverler katıldı. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet Karabay, hayır için yapılan işlerin içinde eğitimin önemli bir yer tuttuğunu söyledi.

Adile Hanımlar Derneği Başkanı Ayşe Karakulluk dernek olarak yıl içerisinde sürekli etkinlik düzenlediklerini belirterek, çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini kaydetti. Sosyal sorumluluk projeleri arasında eğitimin ayrı bir yeri olduğunu, bu nedenle eğitime yapılan yatırımın insana yapılan bir yatırım olarak gördüklerini ifade eden Karakulluk, “Elinden tutulmayan her çocukta kendimizi sorumlu tutuyoruz. Ne kadar insanın elinden tutup topluma faydalı bir neslin yetişmesine katkı sağlarsak, bu bizim için bir o kadar mutluluktur.” dedi.