İlçemiz girişinde bulunan ve vatandaşlarımız arasında sıkça meydana gelen kazalar sebebiyle   “ölüm virajı” olarak da adlandırılan mahalde yol inşaatına başlanmış bulunmaktadır.

Daha önce, Denizli-Muğla Karayolu Duble Yol Çalışmaları kapsamında, hazırlanan ilk Proje'de, ölüm virajındaki keskinlik aynen bırakılmış, dolayısıyla burada sıkça trafik kazalarının yaşandığı adeta göz ardı edilmişti. 

Başkanımız Karabay, daha öncesinde gündemine aldığı ve sözünü verdiği ilk projenin düzeltilmesi hedefi doğrultusunda,2009 Mart'ta göreve seçilmesiyle birlikte ilgili Bakanlık nezdinde ısrarlı bir tutum sergilemiştir. Ulaştırma Bakanımız Binali YILDIRIM'ın 18 Ekim 2009  tarihinde ilçemizi ziyaretinde de, Başkanımız Karabay'ın Sayın Bakandan tek talebi, ölüm virajındaki ilk projenin düzeltilmesi olmuştur. Bu ziyaretin ardından konunun takibi sonuç vermiş ve viraj keskinliğinin azaltıldığı yeni proje hazırlanmıştır. 

Bu proje doğrultusunda, belirlenen arsaların istimlaki ile ilgili muvafakatların da geçen hafta (Şubat 2012 sonunda) alınmasıyla, yoldaki asıl sorun olan viraj keskinliğini azaltacak ilk aşamanın yapım çalışmaları hız kazanmıştır. İkinci aşama ise, alt geçidin ve bağlantılarının yapımıyla ilgilidir ve bu konuda bazı ön çalışmaların sonuçlandırılması gerekmektedir.  .
 

Ölüm virajını düzeltecek İlk aşamanın inşaatının başlamasıyla, Tavas bir zoru daha başardığını ortaya koymuştur. Tavas'ın bu başarısında, Valimiz Abdülkadir Demir ve Denizli Milletvekilimiz NihatZeybekçi'nin,  ayrıca gerekli muvafakatnamelerin alınmasında Kaymakamımız Muhittin Güler'in, değerli katkıları bulunmaktadır.