Tavas Belediyesi ve seki mahalle muhtarlığı öncülüğünde mahalle sakinleri ve hayırseverlerin katılımıyla düzenlenen Hıdrellez Bayramı etkinliğinde bu yıl 9 kazan keşke, 2 kazan aşure ve 2 kazan kuru fasulye yapılarak mahalle sakinlerine ve misafirlere ikram edildi.

Sabahın ilk saatleriyle beraber vatandaşın yerleşmesiyle ve yerin hazırlanmasından itibaren başında olan Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Seki mahallemizin uzun yıllardan beri sürdürdüğü bahar etkinliğini göreve geldiğimiz günden bu yana sahiplenerek onlara destek olduk. Dün akşamdan bu yana gönüllü vatandaşlarımız sevgilerini ve emeklerini katarak bu güzel lezzetleri ortaya çıkardılar. Bereketiyle gelen yağmurlarımızla birlikte, buradaki vatandaşlarımızın sıcak ve samimi birlikteliği karşısında duygulanmamak mümkün değil. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Gelecek Nesillere Aktaracağız

Seki Mahalle Muhtarı Necdet Dönmez, “26 yıldır sürdürdüğümüz bu etkinliğimiz her yıl katılım artarak devam ediyor. Tüm vatandaşlarımızın katkı vermesiyle güzel bir etkinlik oluyor.
Bu çevrenin düzenlemesinden, yapılan hayırlara verilen katkılarından ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Tavas Belediye Başkanımız Turhan Veli Akyol ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi. Etkinlik keşkeklerin yenmesi ve duaların yapılmasından sonra son buldu.

26. geleneksel seki hıdırellez ve bahar bayramı etkinliği26. geleneksel seki hıdırellez ve bahar bayramı etkinliği-126. geleneksel seki hıdırellez ve bahar bayramı etkinliği-2