1998'de Hatay Erzin'de teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Tavas’lı  şehit Onbaşı Halil Taşsöz’ün silah arkadaşları 16 yıldan bu yana şehit arkadaşlarının ailesini ve mezarlığını vefa ziyareti yaptı. 
Tavaslı Komando Onbaşı Halil Taşsöz, 18 Mart 1998 tarihinde Hatay’ın Erzin İlçesi’ne bağlı Sofular Yaylası’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Komando Onbaşı Halil Taşsöz’ün silah arkadaşları 16 yıldan bu yana şehit arkadaşlarının ailesini ziyaret edip, vefa örneği gösteriyor. Tavaslı şehit onbaşı Halil Taşsöz’ün silah arkadaşları Mehmet Uçar (Balıkesir), Adnan Yıldırım (Düzce), Yusuf Baylan (Trabzon), Ergin Gönül (Ordu), Osman Özer (Malatya), Abdullah apalak (Gaziantep), Yılmaz Kayabaşı (Ordu), İsmail Keleş (bursa), Nurettin Öz (İstanbul), aytekin Yinelek (Kocaeli), Sedat Karapektaş (İzmir), Mehmet aydın (aydın), Savaş Ödemiş (İzmir), Erdal Demir(İzmir), Hacı ali Er (İzmir), Erdal Işık (Bursa), 22 Mart cumartesi günü Tavas’a geldiler.
Tavas Park kahvesinde Tavas Belediye Başkanı Mehmet Karabay tarafından karşılanan şehit onbaşı Halil Taşsöz’ün silah arkadaşları yeniden düzenlenen Çarşı meydanında büyük Türk Bayrağının yanında fotoğraf çektirdiler. Şehit onbaşı Halil Taşsöz’ün evini ziyaret eden vefalı silah arkadaşları daha sonra Tavas kabristanında şehit onbaşı Halil Taşsöz’ün  kabri başında Kur’an okuyup dua ettiler.
Şehit onbaşı Halil Taşsöz’ün silah arkadaşlarından Balıkesir’den Mehmet Uçar, “Her yıl şehit arkadaşımızın ailesini ve mezarlığını ziyaret için Tavas’a geliyoruz. Tertibimiz Şehit Onbaşı Halil Taşsöz 19 Mart 1998’de şehit düşmüştü. Bizde bu tarihte 6 yıldır vefa borcumuzu ödemek için Tavas’a geliyoruz. Şehit arkadaşımızın anne ve babasının elini öpüp, şehidimizin mezarı başında dua okuyoruz” dedi.
 Baba Abdullah Taşsöz, "Oğlumu vatana şehit verdik. Arkadaşları bizi hiç unutmadı. Her yıl bizi ziyaret geliyorlar. Çok duygulanıyoruz. Biz de onları kendi evladımız gibi bağrımıza basıyoruz" dedi.