Daha önce Tavas Belediyesi Kadın Kültür Evi’nde açılışı gerçekleştirilenve 40 özel fotoğraftan oluşan resim sergisi bu kez 30.01.2017 17:30’dan itibaren Denizli Büyükşehir Belediyesi Turan Bahadır Sergi Salonu’nda sergilenecek.
Tüm sanatseverleri ve vatandaşlarımızı Tavas’ı daha iyi tanımak adına sergiye beklediklerini belirten Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tavas’ta yaşamın renklerine dokunarak tarihin ve doğanın seyrini anlatmak amacıyla Belediyemiz bu yıl ulusal bazda fotoğraf yarışması düzenledi. Yarışma sonucunda 124 fotoğrafçının çektiği, 725 fotoğraf içinden seçkin jüri üyelerinin değerlendirmesi sonucunda ödül alan fotoğraflarla birlikte 40 fotoğraf özel, mansiyon ve sergileme kategorilerinde ödül alarak dereceye girdi.

Fotoğraf bir kentin geleceğe bırakılan en önemli mirastır.

Birinci “Tel Kırma”, ikinci “Top Tarhana”, üçüncü olan ise “Çömlekçi” fotoğrafları bizim kültürümüz, yaşantımız, hafızamız ve özümüzdür. Yine tarım kategorisinde özel ödül alan “Pekmez” mansiyon ödülleri alan “Leblebi” bu coğrafyanın gerçekleridir” dedi.
“Kültür, Yaşam, Mekan” ve “Tavas’ta Tarım” olmak üzere iki ayrı kategoride düzenlenen yarışma Tavas’ın tüm güzelliği ve dokusuyansıtılan sergi 30 Ocak – 02 Şubat 2017 tarihleri arasında vatandaşların hizmetinde olacak.