Tavas Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonunda gerçekleşen etkinliğe katılan müzikseverler hep bir ağızdan şarkılara eşlik etti. Sanat müziği sevenlere unutulmaz bir müzik ziyafeti verilen geceye Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı'nın hazırladığı "Şarkılarla İlçe-İlçe Bizimle Şarkı Söyler misiniz" etkinliğinde Sanatçı Selim Öztaş ve beraberindekiler, birbirinden güzel sanat müziği eserlerini izleyenler için seslendirdi. Salondaki herkes şarkılara eşlik ederek müthiş bir koro oluşturdu. Bizimle Şarkı Söyler misiniz? Konserinde unutulmaz anlar da yaşandı. Sanatçı Öztaş, yıllarca dillerden düşmeyen bestesi Güz Gülleri'ni TRT Sanatçısı olan eşi Neşe Öztaş'la birlikte söylerken duygu dolu anlar yaşandı.

Konserde, Denizli Belediyesi Konservatuarı sanatçıları da sesleri ve müzikleriyle geceye renk kattı. Yaklaşık 3 saat süren konser uzun süre unutulmayacak güzellikte geçti.
Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, konser sonunda sanatçı Selim Öztaş'a çiçek takdiminde bulundu. Renkli ve güzel bir gece yaşadıklarını belirten Başkan Akyol, "Konserin tadı damağımızda kaldı. Bu güzel konserin en yakın zamanda tekrarlanması için şimdiden talip olduğumuzu belirtelim. İlçelerimizde böyle sanat faaliyetlerinin sunulmasında büyük katkısı olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a çok teşekkür ediyorum" dedi.