HABERDENİZLİ.COM

Has Yemek Evi'nde kurulan iftar yemeği öncesi Tavas Kaymakamı Recep Öztürk ve Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, davetlilerin masalarını gezerek onlarla tek tek ilgilendi.

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, şehit aileleri ve gaziler ile iftar sofralarının bereketli olduğunu belirterek, "Sizler, canından aziz bildiği vatanları için canlarını feda eden şehitlerimizin yakınları, onların bizlere emanetlerisiniz. Sizler, vatan için canlarını seve seve verecek olan ve bu uğurda yaralanan gazilerimizsiniz. Bu ülke için, bu mübarek vatan toprağı için, bayrağımız için ve bu vatanı kutsal sayan aziz milletimiz için Çanakkale'de, Kıbrıs'ta, Kore'de, 15 Temmuz gecesinde ve ülkemizin her karışında milletimizin kaderine, bağımsızlığına ve demokrasisine sahip çıkan isimsiz kahramanlarımızın ve şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyoruz" ifadelerini kullandı.

Tavas Kaymakamı Recep Öztürk, "Vatanımız ve milletimiz için canlarını hiçe sayarak kendilerini feda eden aziz şehitlerimiz sayesinde burada huzur içinde oturabiliyor, iftarımızı açabiliyoruz. Bu açıdan aziz şehitlerimiz, gazilerimiz ve siz kıymetli ailelerinin bizim yanımızda çok önemli bir yeri vardır. Sizlere sahip çıkmak bu vatana sahip çıkmaktır. Bizler her zaman, her sorununuzda sizlerin yanınızdayız. Size kapımızı, gönlümüzü açmak bizim için önemli bir görev olmuştur'' diye konuştu.