"Tavas'ta Rahmet Akşamları" Ramazan ayı programında, Murat Belet'in güçlü yorumuyla söylediği ilahiler, Tavaslıları unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Tavas Bağlar Mesireliği amfi tiyatrosunda düzenlenen etkinliğe Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, eşi Bedriye Akyol, Meclis Üyeleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. "Rahmet Akşamları" etkinlikleri Ramazan Ayı boyunca her Çarşamba akşamı vatandaşlara doyasıya Ramazan Ayı'nın o güzel atmosferini yaşatmak üzere Tavaslılarla buluşacak.

ÇOCUKLARDA UNUTULMADI

Tavas Belediyesi bu Ramazan'da çocukları da unutmadı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik olarak Karagöz Hacivat, Orta oyunları, yüz boyama etkinlikleri ile çocuk tiyatrolarıyla çocuklar da doyasıya eğlendi.

Başkan Akyol, "Ramazan ayının başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennem ateşinden kurtulmaktır. Ramazan paylaşmanın, birlik, beraberlik, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğun olarak yaşandığı bir aydır. Ramazan ayı toplumda birlik ve beraberliğin daha da artmasına, bu güzel duyguların pekiştirilmesine vesile oluyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan Ayını coşkuyla yaşıyoruz. Ramazan ayı, Tavas'ta ve mahallerimizde iftar programlarıyla ve etkinliklerimizle vatandaşlarımızla buluşarak ve buluşturarak o güzel atmosferin her alanda yaşanılmasına gayret gösteriyoruz" diye konuştu.