Programa Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı öğrencilerin hazırlamış oldukları İlköğretim Haftası konuşmaları ve şiirleriyle devam etti.

EĞİTİM VAZGEÇİLMEZİMİZDİR
Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Eğitim vazgeçilmezimizdir. Eğitim ve öğretim etle tırnak gibidir, birbirinden ayrılmaz.
Öğrencilerimizi her daim ilmi, irfanı öğretmeye her zaman hazır olmalıyız. Onun için okullar sadece bilgi aktaran yerler değildir.
İnanıyorum ki gelecek sevgili öğrencilerimizin kalplerinde, ruhlarında ve avuçlarında şekillenecek. Tabi ki duyarlı ve şuurlu anne babalarla da başarı artarak devam edecek.
Bizler tüm okullarımıza ve öğrencilerimize imkan dahilinde desteğimizi sürdüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Eğitim ve öğretim yılımız inşallah hayırlar getirsin. Başarı, güzellik, sevinç, tebessüm ve gülücük dolu bir eğitim- öğretim yılı geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.
Ardından geleneksel hale gelen çiçek verme töreniyle program sona erdi.