Yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere asfaltlama ve parke taşı döşeme işlemlerinin yapıldığı Ebecik ve Sofular mahallelerinde incelemelerde bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol yetkililerden bilgi aldı.
İncelemeye eski dönem milletvekillerinden Mehmet Salih Erdoğan, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.
İncelemelerin ardından açıklama yapan Başkan Akyol, "Mahallelerimizdeki incelemelerimiz esnasında  tespit ettiğimiz eksikliklerimizin tamamlanması konusunda tüm kurumlarla senkronize çalışmamız devam ediyor. 1700 km2'lik alanda alt yapı ve üst yapı çalışmalarımız bütün Tavas'ımıza hayırlı uğurlu olsun.
Yapılan hizmetler, suyuyla, parkıyla, bahçesiyle her şeyiyle mutlaka en güzel şekilde gelmeye devam edecek. Desteklerinden dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Karayolları ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Ardından açıklamada bulunan Mehmet Salih Erdoğan, "Bugün bizim için çok önemli bir gün oldu. Tavas Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde inceleme fırsatı bulduk. Büyükşehir olmanın nimetlerini toplamaya başladığımızı görüyorum. Denizli'de ne varsa mahallelerinde de olacak. Başkanımızdaki bu çalışma enerjisini ve azmini gördükçe ben de heyecan duyuyorum. Kendilerini tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" diyerek tüm çalışanlara teşekkür etti.