Tavas Belediyesi'nin gelenekselleşen iftar çadırları kurulmaya devam ediyor. Nikfer Mahallesi’nde kurulan 1200 kişilik bereket sofrasına, Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı, Ziraat Odası Başkanı Orhan Akyol, İlçe Müftüsü Recep Balaban, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ramazan ayının aidiyet duygusunu pekiştirerek, örf ve adetlerin devamının sağlaması, kültürün korunması ve insanların birleşmesinde önemli bir güç olduğunu vurgulayan Başkan Akyol, " Dünyada artık savaşlar bitsin, insanlar birbirine sevgiyle, hoşgörüyle yaklaşsın. Barış, huzur ve güven ortamı yeniden tesis edilsin.

Biz işin başında sosyal belediyecilik, kültür belediyeciliği, hizmet belediyeciliği kapsamında halkın içinde olma, halkla beraber yürüme adına bu Bereket Sofraları'nı kurmaktayız. Vatandaşlarımız sponsorluğunda belediyemizin öncülüğü ve işbirliği ile yapılan iftarımızın hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bizler belediyeciliği sadece altyapı ve üstyapı yapalım anlayışıyla görmüyoruz. Sosyal, kültür ve hizmet belediyeciliği ile inancımız gereği önemli gün ve geceleri vesile kılarak Allah'ın rahmetine, rızasına vesile aranması taraftarı olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

Emeği geçen başta sponsor kardeşlerimize, belediye çalışanlarımıza, meclis üyesi arkadaşlarımıza, muhtarlarımıza özellikle de iftarımıza katılan Nikfer'li ve Barzalı kardeşlerimize, misafirlerimize ayrı ayrı şükranlarımı, minnetlerimi, sevgi ve saygılarımı arz ediyorum. Herkesin Ramazanı Mübarek olsun"
dedi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeği Tavas Belediyesi İkram Çeşmesi’nden soğuk şerbet dağıtılması ve duaların yapılmasının ardından sona erdi.