Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu sanat müziği severlerden büyük beğeni aldı. Tavas Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen konsere, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ile çok sayıda sanatsever katıldı. Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun sahne aldığı konseri Okutman Mehmet Hulusi Şimşek yönetti. 2 bölümden oluşan konserde birbirinden güzel sanat müziği eserleri seslendirildi. Tüm eserlerin büyük bir coşku ile söylendiği konser'de sanat müziği severler unutulmaz bir gece yaşadı. Mehmet Hulusi Şimşek'in Kutlu Doğum Haftası vesilesiyle okuduğu ilahiler gönülleri mest etti.

Konserin sonunda kısa bir konuşma yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol,  "Bu kadar güzel bir programın ardından kelimelerin kifayetsiz olduğu aşikardır. Bugün onlarca programa katıldım. Bu harika dinleti tüm yorgunluğumu aldı ve şimdi onlarca programa daha katılabilecek enerjiye sahibim. Çünkü musiki ruhtaki yorgunluk, keder ve hiddeti azaltır, dinlendirir ve inceltir. İşte biz bu hassas ve ince ruhla Tavas Belediyesi olarak kültür belediyeciliğine adayız. Bu güzel gecenin hazırlanmasında, sunumunda büyük emeği geçen koro şefimiz Mehmet Hulusi Şimşek, solist arkadaşlarımıza, korodaki arkadaşlarımıza ve saz sanatçısı arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Konuşmaların akabinde Pamukkale Üniversitesi Türk Sanat Müziği korosu adına Okutman Mehmet Hulusi Şimşek'e günün anısına Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol tarafından çiçek takdim edildi. Ayrıca koro üyelerine çeşitli hediyeler verildi. İzleyenler tarafından büyük beğeni alan koro uzun süre ayakta alkışlandı.