Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Tavas Belediye Başkanı Turhan veli Akyol, “Bahar ayından bu yana ekiplerimiz durmaksızın alt yapı sorunları bulunan mahallelerimizde alt yapı çalışmaları, cadde ve sokaklarda asfalt ve kilit parke taşı çalışmaları yürütüyor. Amacımız Tavas'ı daha yaşanabilir ve modern bir kent haline getirmektir. 1696 m2' lik alanda elimizin değmediği, hizmetin girmediği yer kalmayacak. İlçemize eksiksiz hizmet sunabilmek için birçok mahallede ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hizmet Belediyeciliği anlayışı ile çıkmış olduğumuz yolda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için tüm birimlerimiz özveriyle çalışmaktadır. Şu anda merkez ve mahallerin birçok yerinde ekiplerimiz bir yandan altyapı bir yandan kaldırım ve bir yandan da taş döşeme çalışması gerçekleştiriyor. Tüm bu çalışmalar daha modern ve daha istikrarlı bir Tavas için" dedi.

NİKFER, YORGA VE SOFULAR'DA TAŞLAR DÖŞENDİ

Tavas Belediyesi, yol yenileme ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları kapsamında Nikfer Mahallesi Bağdat caddesi, Yorga Mahallesi Yukarı sokak ve Sofular Mahallesi Talebe Yurdu'nda kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirdi.
Öncesinde de döşenen kilit parke taşı ile birlikte mahallelerin büyük bir bölümü çamurdan ve tozdan kurtuldu. Mahalle sakinleri Tavas Belediyesinin yapmış olduğu hizmetlerden oldukça memnun olduklarını belirtip Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve ekibine teşekkür ettiler.