Veda yemeğine başta Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ve personeli, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, Çameli Kaymakamı Onur Özaydınlı, Kale Kaymakamı Murat Güneş, Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, Beyağaç Kaymakamı Mustafa Akçay, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Türkay Gözlükaya, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Parti Temsilcileri, muhtarlar ve çalışma arkadaşları katıldı.
 

Çok Gururluyuz

Göreve başladığı günden bu yana uyum ve ahenk içerisinde çalıştıklarını ifade eden Belediye Başkan Turhan Veli Akyol, "Kaymakamımız Dr. Osman Varol'u, Vali olarak kentimizden uğurluyoruz. Kendisiyle çok başarılı ve verimli iki buçuk yıl geçirdik. Birlikte birçok projeye imza attığımız gibi, hain 15 Temmuz darbe girişimi sırasında meydanımızda haftalarca omuz omuza nöbet tuttuk. Sayın Valimizin her ne kadar aramızdan ayrılışına üzülsek de vatanımıza ve milletimize daha iyi hizmetler verebilmesi adına daha iyi yerlere gelmesinden dolayı da gururlandık. Tavasımıza yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine minnettarız. Tüm Tavaslılar adına kendisini tebrik ediyorum. Başarılı hizmetlerini yeni görevinde de sürdüreceğinden hiç şüphemiz yok. Bugün sayın Valimizi buradan Tavasın bir evladı olarak uğurluyoruz. Burada kazandığı tüm gönüller kendisine ömür boyu açıktır. Tavas onun evi, yuvasıdır. Allah yeni görevinde utandırmasın, yar ve yardımcısı olsun" dedi.
 

Hepinizin Hakkı Var

Düzenlenen veda yemeğinde konuşma yapan Vali Dr. Osman Varol, "Göreve başladığım günden bu yana daima önceliğimiz vatandaşlarımız olmuştur. Bütün çalışmalarımızı vatandaş odaklı gerçekleştirdik. Bütün çalışmalarımızda vatandaşlardan kurum amirlerine, çalışma arkadaşlarımıza kadar herkesin hakkı vardır. Yeni ikamet ettiğim şehirde sizlerin bir dostu olarak, kapımız ve gönlümüz sizlere daima açık olacaktır. Zaman zaman fırsat buldukça da bu güzel ilçeyi ziyaret etmeye devam edeceğim. Bu düşüncelerle bana göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, dostluk ve kardeşlikten dolayı hepinize teşekkür ediyor, haklarınızı helal etmenizi temenni ediyorum. Ayrıca eşime de çalışma sürem boyunca bana gösterdiği destekten ötürü teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Dr. Osman Varol'a Tavas hatırası hediyeler takdim edildi. Veda yemeği programı hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.
Tavas'ta görev yaptığı süre içerisinde ilçe halkının sevgisini kazanan Vali Varol'u ilçeden ayrılırken de başta Tavas Belediye Başkanı olmak üzere Tavaslılar yalnız bırakmadı. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Vali Varol ve ailesi ilçe sınırları dışına kadar konvoy eşliğinde uğurlandı.