Geniş kapasitesi, ferahlığı ve hijyenikliği ile mükemmel bir şekilde dizayn edilen Pazar yeri ilçe halkını ve esnafını memnun etti. Tavas Belediyesi tarafından, Orta mahallede bulunan 519 Ada 1 Nolu parsel alan içerisinde 6015 m2'lik alanda hizmete giren Kapalı Pazar Yeri pazarcı esnafına ve vatandaşa rahat bir nefes aldıracak. Esnafın yanında halkın yanında olduklarını birlikte ne güzel işler başarabilineceğini vurgulamak için burada olduklarını belirten Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Bu gün resmi açılışımızı yapmıyoruz. Sadece pazarımızın ilk günü olması münasebetiyle pazarcılarımızın ve vatandaşımızın yanında olduğumuzu bilmeleri için buradayız. Burada bizi yalnız bırakmayan Meclis Üyelerimize, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, STK’larımıza ok teşekkür ediyorum. İnşaallah ileriki bir tarihte ilçemizde yapılan diğer büyük yatırımlarla birlikte devlet büyüklerimizin katılımıyla açılışımızı gerçekleştireceğiz.

Ben şimdiden Tavas’ımıza yeni Pazar yerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Pazarcı esnafımıza da bol kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Akyol ve beraberindekiler tek tek Pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileklerini iletti. Tavas Belediyesi tarafından lokma hayrı yapılan pazaryerinde pazara gelen vatandaşlarla da yakından ilgilendi.
Pazarcı esnafı ve alışveriş için pazara gelen vatandaşlar ise, Başkan Akyol’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini belirterek, kendisine teşekkür ettiler.