Kurban satış yerlerinin temizliği için de çalışma yapan Tavas Belediyesi ekipleri, kesim yerlerinin ve kurbanlıkların taşındığı araçların dezenfekte işlemlerini yapıyor. Bayram boyunca da yapılacak olan sterilizasyon çalışmalarıyla vatandaşların kurbanlarını hijyenik ortamda kesilmesi sağlanacak.

Temizlik Ekipleri Mesaide

Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri bayram öncesinde merkez ve mahallelerinde vatandaşların daha hijyenik koşullarda sakatatlarını atacakları büyük çöp poşetlerini dağıttı. Ayrıca vatandaşlara bayram boyunca çöp atıklarını çıkaracakları saatler hakkında bilgilendirildi. Ekipler tüm mahallerdeki vatandaşların bayram süresince daha iyi hizmet vermek için hizmet vermeye devam edecek. Yetkililer, vatandaşların sağlıklı bir ortamda bayram geçirmeleri için çöp çıkarma saatlerine uyulmasını istedi. Ayrıca, kesimi yapılan hayvanlara ait atıkların, siyah çöp poşetlerine doldurulup, ilgililere teslim edilmesini istedi.

Tüm Birimler İş Başında

Vatandaşların huzur içinde bayram geçirmesi için Tavas Belediyesi’nin pek çok birimi de iş başında olacak. Belediye hizmetlerinin Bayram tatili boyunca devam edeceğini ifade eden Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Her zaman olduğu gibi bayramda da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlgili birimlerimiz bayram boyunca hizmet vermeye devam edecek. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde bayram geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.