Havaların ısınmasıyla alt ve üst yapı çalışmalarına hız veren Tavas Belediyesi, sabahın ilk ışıklarıyla Denizoluk Mahallesinden start verdi.
Çalışmalar kapsamında ekipler, Denizoluk mahallesinin yanı sıra Gökçeler, Avdan, Kayapınar ve Akıncılar mahallelerini de kapsayan çalışma gerçekleştirecekler.

Yol kumlama, peyzaj düzenlemesi, çocuk oyun gruplarının bakım ve onarımı, parkların düzenlenmesi ve taş döşeme işlemlerini yerinde incelemek üzere sabahın ilk saatlerinde Denizoluk mahallesine giden Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Başlı ve beraberindekiler Mahalle Muhtarı İshak Harktı ve mahalle sakinleriyle biraraya geldiler.



Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Başlı, “Yeni bir düzenleme yaparak, mahallerimizde yapılacak olan çalışmaları önceden planlayarak tüm ekiplerimizle birlikte çalışmaları başlatıyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almaları için her zaman hizmetkar olmaya devam edeceğiz. Bu uygulamayla zamandan tasarruf ediyoruz. İşleyişin düzenli olmasını sağlıyoruz. En önemlisi de ekip ruhunu canlandırarak, daha iyi hizmet vermeyi planlıyoruz” dedi.

Yeni yapılan kapalı pazar yerini de inceleyen Başkan Yardımcısı Başlı eksikliklerin giderilmesi için ilgili ekiplere talimat verdi.