Denizli'nin Tavas İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Karabay, Tavas'a 2012 yılında yaptıkları yatırımlar nedeniyle AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.
 
Tavas İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Karabay, ziyarette Tavas'ın modern ve güzel bir çehreye kavuşmasına yönelik çalışmalarda katkılarından dolayı AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel'e teşekkür etti. Başkan Karabay, "AYDEM havai elektrik hatlarını yer altına alıp, ilçemizin cadde ve sokak aydınlatmalarını arttırarak katkıda bulundu. Dolayısıyla Mesut Güzel'e ve çalışma arkadaşları Yatırımlar Müdürü Ahmet Bayramoğlu, İl Müdürü İsmail Topkara ve Yatırım İşleri Yönetmeni Kemal Çıplakoğlu'na ilçemiz adına teşekkür ediyoruz." dedi.
 
Ziyarette, AYDEM Genel Müdürü Mesut Güzel de, "Geçen yıl yaptığımız yatırımların Tavaslı'lar tarafından takdir edilmesinden ve ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz,  bu arada son dönemde Tavas'ın büyük bir atağa geçtiğini görüyor ve bu nedenle Başkan Karabay'ı tebrik ediyoruz" dedi. 
 
Tavas Belediyesi Meclis Üyesi Halil SÜMEN'in de katıldığı ziyarette, Tavas Belediyesi'nin büyük altyapı ve üstyapı projeleri ile AYDEM'in havai hatları yer altına alma çalışmalarının eş zamanlı ve el ele verilerek yapılmasının sonuçları da değerlendirildi.  Başkan Mehmet Karabay değerlendirme sırasında, Tavaslı'ların bu çalışmalardan duydukları memnuniyetle ilgili kendisine gelen teşekkür ve benzetmeleri paylaşmasıyla görüşmeler çok daha samimi bir havada devam etti.

Toplantı sonunda AYDEM yetkililerine plaket verildi.