Kütüphane açılışına Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, Garnizon Komutanı Jandarma Y.Z.B Veysel Aksoy, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan, İlçe Emniyet Müdürü Ozan Çalışal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
EĞLENEREK ÖĞRENECEKLER
Milli Eğitim Bakanlığı “Okullar Hayat Olsun” projesinin önemini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Ramazan İlkhan “Eğitimi teknoloji ile buluşturmak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı güvenli bir şekilde yarınlara hazırlamak için teknolojiyi en ileri seviyede kullanmalıyız. Z-Kütüphane ile öğrencilerimiz eğlenerek okumanın ve öğrenmenin tadına varacaklar” dedi.
HAYAT BOYU ÖĞRENMEYE DEVAM
Hayat boyu öğrenmenin gerekli olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Hayat boyu öğrenme ve bilgiye giden yollarda her türlü engeli kaldırmaya yönelik olan bu güzel projeyle, öğrencilerimizin bilgiye ulaşması daha da kolaylaşacak. Rahmetli Hemşerimiz Özay Gönlüm’ün söylediği türküden de anlaşılacağı üzere; “Evlerinin önü bulgur kazanı, Herkes sever okuyanı yazanı” diyor. Dolayısıyla bizler okuyanı ve yazanı severiz. Zenginleştirilmiş Kütüphanede, öğrencilerimiz teknolojik materyallerle, öğrenme, eğlenme ve dinlenme faaliyetlerini severek hayata geçirecekler. Bu güzel yatırımın Tavas’ımıza kazandırılması oldukça gurur vericidir. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Kütüphanemizin hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize faydalı olması temennilerimle” dedi.
OKULLAR TEKNOLOJİ İLE HAYAT BULACAK
“Okullar Hayat Olsun” projesiyle okullar, öğrenciler için eğlenceli hale geldiğini belirten Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol, “Bu gün burada çok güzel bir projenin gerçekleşmesi için birarada bulunmaktayız. Klasik kütüphane ortamından çıkılıp, çocukların daha rahat bilgiye ulaşabileceği hem görsel hem de içerik bazında farklı bir kütüphane ortamındayız. Öğrencilerimize bu imkanı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Sağlanan tüm teknolojik donanımlarla oluşturulan Z-Kütüphane’nin öğrencilerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olsun” dedi.