Başkan Akyol, konuk Belediye Başkanı Anarbek Kuşubekov ve eşi Gülsaada Düyşenova ile Meclis Başkanı Aydarbek Cusupbekov, Kırgız Cumhuriyeti Yerel Yönetimler Birlik Başkanı Jalalbek Baltagulov, Belediyenin Ekonomi ve Yatırım Uzmanı Urmat Bekturov, Meclis Üyesi Rasbek Mambetov, Talas Belediyesi Mali İşleri Daire Başkanı, Cusupjan Niyazaliev, Talas Şehri Canı Bagıt gazetesi Editörü Toktogul İbragimov, Meclis Üyesi Nurdin Osmonov, Coldos Urkunbaev, İşadamı Rustan Osmonaliev, Alik Duyşekeev’den oluşan heyetle görüşme gerçekleştirdi.

Samimi havada gerçekleşen ziyarette Başkan Akyol, misafirlerine belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Akyol, "Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıyla çalışıyoruz. Geldiğimiz ilk günden bu yana sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ederek, bu iş bizim yükümlülüğümüzde değil, anlayışını bir tarafa bırakarak, nerede eksik varsa bunu gidermek için elimizden geleni yapıyoruz." ifadesini kullandı.

Konuk başkan Anarbek Kuşubekov da çalışmalardan etkilendiğini belirterek, merak ettiği konularda detaylı bilgiler aldı. Konuşmaların ardından Kırgız başkan Anarbek Kuşubekov, Başkan Akyol'a yöresel Kırgız kaftanı ve kalpak giydirerek kamçı hediye etti.