HABERDENİZLİ.COM

Ayrıca Kızılcabölük’ün Ekonomik, Sosyal, Sportif ve Kültürel bakımdan bölgenin öncülüğünü yapan ve sesini duyuran, hak ettiği halde yeterince yatırım alamadığı belirtildi.

Kızılcabölüklüler Vakfı binasında bir araya gelen başkanlar Kızılcabölük’ün sorunlarını konuştu. Toplantıya Eski Başkanlardan Ertan Gürgün, Süleyman Üzelce ,Orhan Varolan, Abdurrahman Aykutlu, Ferhat Kuvvetoğlu ve Vakıf Başkanlığını devam eden Osman Erkli ve Vakıf Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.  Vakıf Başkanı Osman Erkli öncülüğünde Yönetim Kurulu olarak uzun süredir üzerinde çalışarak başkanlar bir araya geldi.

Başkan Erkli, 2014 yılından sonra mahalle olan Kızılcabölük’ün beklentilerinin ne derece yerine geldiğini görüştüklerini ifade ederek, Ekonomik, Sosyal, Sportif ve Kültürel bakımdan bölgenin öncülüğünü yapan ve sesini duyuran, hak ettiği halde yeterince alamadığı hizmetleri masaya yatırdık. Beklenen bu hizmetlerin, hızlandırılıp mahallemize kazandırılması için yetkililere iletilmesi gerektiğinde hemfikir olduk.  Kızılcabölük olarak potansiyel gücümüzü ortaya koymamız gerektiği kanaatine vardık. Bölgede yaşayan 30 binin üzerindeki hemşehrilerimiz ile birlik beraberlik ve İş birliği içinde olmamız gerektiğini düşünüyoruz.  Bu anlamda önümüzdeki günlerde bu tür toplantı ve organizasyonları daha sık yapma isteği oluştu. “Kızılcabölük Ortak Paydası”nda buluşup gerekli oluşumlarda Vakıf olarak bir girişim başlatmış bulunuyoruz. İnanıyoruz ki sevdası Kızılcabölük olan herkes bu kutlu yolda bizlere destek olacaktır. Bu vesileyle bu gece vakfımızı onurlandıran, fikirleriyle ve destek sözleriyle bizleri cesaretlendiren sayın başkanlarımıza da teşekkür ederiz. Herşey Kızılcabölük için” açıklamasında bulundu.