Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın’da yaşayan Kızılcabölüklülerle bir araya geldi. Ev sahipliğini Av. Beyhan Okul  ve Emekli öğretmen Faruk Okul’un üstlendiği organizasyonda kahvaltıya çok sayıda  Kızılcabölük’lü hemşerilerimiz katıldı. Ayrıca Denizli ve Kızılcabölük’ten Kızılcabölüklüler  Vakfı Başkanı Osman Erkli, Aydın’lı hemşehrilerine teşekkür ederek, Vâkfın işleyişi ve sorunları hakkında kısaca bilgi verdi. Daha sonra Vakıf üyeleri tek tek söz alarak  dilek ve temennilerini dile getirerek bu tür etkinliklerin sıkça Aydın’da ve Kızılcabölük’te tekrarlanmasını istedi.  Ziyarette Bşk.Yardımcısı Osman Gönlüm ve yönetim kurulu üyelerinden Metin Dayıoğlu, İsmail Gürel, Leman Tayanç, Gülay Ulukaç, Melihşah İzmirlioğlu ve Vakıf Sekreteri  Ayşen  Çillik ve eşleri ile birlikte kahvaltıya katıldılar. 

İSMİ AYNI OLAN İKİ MAHALLE BİR ARAYA GELDİ

Kızılcabölüklüler Vakfı Yönetimi Kurulu üyeleri ve eşleriyle beraber Aydın'daki kahvaltılı sohbet toplantısından sonra Aydın Koçarlı İlçesine bağlı Tavas Kızılcabölük ismiyle aynı olan Kızılcabölük Mahallesi’ne ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin ve Mahallelilerle bir araya geldi. 
Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, Köy kahvesinde vatandaşlar, köyün ileri gelenleri ile bir araya geldiklerini ifade ederek; “Toplantısı sırasında, tarihsel bağları araştırma amaçlı Prof.Dr. İsmail Yakıt ve o dönem Belediye Başkanı Abdülkadir Uslu'nun beraber ziyaret ettiklerini öğrendik. Koçarlı Kızılcabölük Mahallesi ve Tavas Kızılcabölük Mahallesi tarihsel bağımız hakkında araştırma bilgi alışverişinde bulunduk. Köyün Çam Fıstığı işleme tesisini gezip, sokaklarında dolaştık. Muhtar Hüseyin Esin’e mahalle halkına teşekkür ediyoruz. Bizde kendilerinden en kısa zamanda Kızılcabölüğümüz de ağırlama ve ziyaret sözü aldık” dedi.