Denizli Valisi Dr. Ahmet Altıparmak dün gerçekleştirdiği ilçe gezilerinde son durağı Tavas oldu. Tavas Kaymakamı Dr. Osman Varol'u makamında ziyaret etmesinin ardından il ve ilçe müdürleri ile bir araya gelerek ilçe ve köy muhtarlarının sorunlarını dinledi. Gerçekleşen toplantıda muhtarlara ve daire müdürlerine seslenen Vali Dr. Altıparmak işinizi iyi yapın çağrısında bulundu. "İşinizi iyi yaptığınız gibi işinizi güzel yapın, çalıştığınız kişilerin gönlünü alarak nezaket çerçevesinde yapın. Züccaciye dükkanındaki fil gibi yapmayın. Bir batılı şöyle der "İnandığınız dinin kurallarını yerine getirmiyorsanız ya dininiz sahte yada siz sahtekarsınız." değerleriniz neyse öyle işinizi yapın." diye konuştu.



Gerçekleşen toplantında bir sorunu dile getiren İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Serdar Eren spor müsabakalarında sağlık personelinin yetersiz kalmasından şikayetçi oldu. Sorunun çözümünüde kendisi önererek valinin takdirini aldı. Beden eğitimi öğretmenlerine acil yardım kursu verilmesini isteyen Eren'in bu önerisiyle Vali Altıparmak, Denizli'nin ilçelerinde isteyen vatandaşlara ve beden eğitimi öğretmenlerine acil yardım kursu verilmesi talimatında bulundu.



İlçe toplantılarında dikkat çeken konu şu oldu; Kaleli çiftçilerin su sıkıntısı çekmesinin yanı sıra Tavas'ın köylerinin su kaynaklarının iyi değerlendirilmediği tespit edildi. Vali Altıparmak gereken talimatları İl Daire Müdürlerine toplantı esnasında verdi. Tavas'da gerçekleşen toplantıya katılan muhtarlar memnun ayrıldılar.



Toplantının ardından Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol'u makamında ziyaret eden Vali Altıparmak, burada bir süprizle karşılaştı. Kendisi için hazırlanmış olan efe kıyafeti Başkan Akyol tarafından Vali Altıparmak'a takdim edilerek, giyilmesi istendi. Vali Altıparmak, giydiği efe kıyafeti ile Tavas'ın efelerini aratmadı.

Sena Kuru