Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan,Tavas ve köylerini ziyaret etti. 
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe gezilerine devam ediyor. 2013 yılında tüm ilçeleri gezerek büyükşehiri anlatan ve vatandaşları ziyaret ederek samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Zolan, 2014 yılına da hızlı başlayarak ilçe gezilerine başladı. Tavas'ı ziyaretinde 18 belde ve köye giderek büyükşehiri ve hedeflerini anlatıp vatandaşların beklentilerini dinleyen Başkan Zolan, 30 Mart 2014 sonrası Denizli'nin büyükşehir olmasının çok iyi anlatılması gerektiğini kaydetti. Başkan Zolan, "Artık yeni bir yürüyüşe geçtik. 30 Mart 2014'de Allah'ın izniyle Denizlimizde büyükşehirin başlangıcını yapacağız. İnşallah Denizli büyükşehrimiz tüm ilçelerimize, köylerimize beldelerimize hayırlı olsun, hayırlar getirsin. Bu yürüyüşte uzun zamandan beri hasret kaldığımız büyükşehir artık hayata geçiyor. 28 yıl beklemek zorunda kaldık. Şükürler olsun bu hayalimiz gerçekleşti. Herkes mutlu olsun herkesin sıkıntısı giderilsin düşüncesiyle büyükşehir olmak istedik ve buna kavuştuk" dedi.
Büyükşehir olunmasının kimseye bir yük getirmeyeceğine dikkat çeken Başkan Zolan, "Büyükşehir hiç kimseye ek bir yük getirmeyecek. Bu konuda değişik sözler söylendi ve söylenecektir. Onlara itibar etmeyiniz. Biz Tavas'ın köylerine buradan birşeyler almak için gelmiyoruz. Aksine vermek için geliyoruz. Çok şükür Denizli'de 10 yılda yaptığımız işler belli. 10 yılda şehri baştan aşağı yeniledik. Orada yapılan işler ortadadır. Bunu sizlere söyletmek için gecemizi gündüzümüze katıp gayret edeceğiz. Allah yolumuzu açık eylesin. Ben bu güzel karşılamanızdan dolayı çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Büyükşehirin nimetlerinden en fazla oranda faydalanacak yerlerin başında köylerin ve beldelerin geldiğini bildiren Başkan Zolan, "Bunu laf olsun diye söylemiyorum. Bu kanunda yazıyor. Köylerdeki yapılar ruhsatlı olacak. Ne kadar su ücreti ödüyorsunuz siz biliyorsunuz. Köylerdeki su ücreti, yasada, şehrin en ucuz yerindeki su tarifesinin 4'te 1'den fazla olamaz şeklindedir" ifadelerini kullandı.