Denizli’ye bağlı Tavas Belediyesi’nin 2017 yılının ilk meclis toplantısı gerçekleşti. Tüm meclis üyelerinin katılımıyla Tavas Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, teröre karşı birlik mesajı verildi. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne kast eden tüm terör örgütleri lanetlendi.

2017 Tavas İçin Şahlanış Yılı Olacak
Açılış konuşmasında birlik ve beraberlikle 2016 yılını geride bıraktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “2017 Tavas için şahlanış yılı olacak. Proje yılı olacak. Siz değerli meclis üyesi arkadaşlarımla Tavas’ımızı daha iyiye daha güzele götürmek için gerekli olan gayreti göstereceğiz. Temenni ediyorum 2017 yılı bir önceki yıldan daha verimli ve daha bereketli geçecek inşallah. Beraber birçok projeye imza attık, atmaya da devam edeceğiz” dedi.



Kardeşlik Duygusuyla Tüm Dünyaya Birlikteliğimizi Haykırdık
2016 yılı, Türkiye ve Dünya tarihi için önemli olduğunu belirten Başkan Akyol, “Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi, bu milletin birlikteliğine, kardeşliğine ve bölünmez bütünlüğüne kast edenlere karşı yazdığı destanı, 15 Temmuz gecesi aynı ruhla bir kez daha gösterdi. Aziz milletimiz Çanakkale’den, Sakarya’ya destan yazan bir milletin torunları olarak tüm şer odaklarına kardeşliğimizi ve milletçe bölünemeyeceğimizi tüm dünyaya haykırdık” dedi.
Başkan Akyol, 2017 yılının ilk meclis toplantısında alınan kararların ilçemize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundu.