4. buluşmalarını Tavas İlçesinde gerçekleştiren Meclis üyeleri, anılarını yad ederek, hoş sohbette bulundu. Büyükşehir Kanunu ile birlikte 30 Mart 2014 tarihinde yerel seçimlerle Denizli İl Özel İdaresi kapanmış ve idarenin beyni olan İl Genel Meclisi’nin görevi son bulmuştu. Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye hizmet götüren, eğitimden, sağlığa, alt-üst yapıdan çevreye, tarımsal yatırımlardan bölgesel yatırımlara, sosyal-kültürel çalışmalardan insan odaklı çalışmalara  kadar halen konuşulan çalışmalara imza atmış olan İl Genel Meclisi Üyeleri, farklı siyasi partilerden olmalarına rağmen birlik ve beraberlik içinde hizmet odaklı çalışmalarıyla döneme damga vurmuş, örnek teşkil etmişti. 

BAŞKAN GÜRLESİN BULUŞTURUYOR 

İl Genel Meclisi Başkanlığı da yapmış olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2004-2014 yıllarını kapsayan 19. ve 20. dönem İl Genel Meclisi Meclisi üyelerini 6 aylık periyotlarda bir araya getirerek bu birlik ve beraberliği yaşatmaya devam ediyor. 4’ncüsü gerçekleşen buluşma ise Tavas’ta gerçekleşti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in başkanlığında, Tavas İl Genel Meclisi üyeleri ve Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’un ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmaya, İl Genel Meclisi Başkanlığı da yapan Halil Pekdemir, Osman Yüceliş, yine İl Genel Meclisi Üyeliği yapmış Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik ve 19 ve 20. Dönemlerde mecliste temsil edilmiş tüm partilerin meclis üyeleri katıldı. 



“TAVAS EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİSİNİ YAŞIYOR”

Tavas İl Genel Meclisi üyeleri, böylesi önemli bir buluşmanın ilçelerinde gerçekleşmesinden dolayı mutluluklarını dile getirirken Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol ise, Denizli’ye büyük hizmetler vermiş, siyaseten birlik ve beraberlikle örnek teşkil etmiş İl Genel Meclisi Üyelerini ağırlamanın onurunu yaşadığını söyledi. Hayatta en önemli şeylerden birisinin vefa olduğunu aktaran Başkan Akyol, “İl Genel Meclisi üyelerimize yönelik her zaman vefa içerisindeyiz. Denizli İl Genel Meclisi, İl Özel İdare döneminde çalışmalarıyla, farklı siyaset kimlikleri bir arada olmasına rağmen Denizli başlığında çok güzel bir işbirliğine, birlik ve beraberliğe imza atmıştır. Bu örneğin temsilcileriyle birlikte olmak bizleri çok memnun etmiştir. Bugün Tavas en güzel günlerinden birisini yaşıyor” dedi. 

HER ZAMAN BİRLİK İÇİNDEYİZ
İl Genel Meclisi Başkanlığı yapmış olan Halil Pekdemir, Osman Yüceliş ve meclis üyeleri tek tek söz alarak, 19 ve 20. dönemde yaptıkları çalışmalara, başarılara vurgu yaparak, Denizli’ye hizmet ederken parti ayrımı gözetmeksizin dostluk, birlik ve beraberlik içinde bir tablo ortaya koyarak çalıştıklarını aktardı. Bu toplantılarla bir araya kendilerini getiren Başkan Gürlesin’e minnetlerini dile getiren meclis üyeleri, Tavas Belediye Başkanı Akyol ve Tavas Meclis üyelerine ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 


HER 6 AYDA BİR BULUŞACAĞIZ

Denizli genelinde yaptığı hizmetlerle, siyaseten birlik, beraberlik, dostluk içinde başarılı çalışmalara imza atan Denizli İl Genel Meclisi’nin ülkede örnek teşkil ettiğini dile getiren Başkan Gürlesin ise, “Denizli İl Özel İdaremizde 19. ve 20. dönem İl Genel Meclisimiz ülkede örnek olmuş bir meclistir. Birçok partinin temsilcilerinin yer aldığı Mecliste, siyaseten farklı yelpazeye rağmen birlik, beraberlik ve dostluk içinde, hizmet etmek sevdasıyla Denizli merkez, ilçeler ve 360 köye yatırımlar gerçekleştirilmiş ve eserler bırakılmıştır. Bugün bile alanımızda bu eserler ve faydalarını hissediyor, görüyoruz. O dönemde de bu meclisin ülkede çalışmalarıyla, birlikteliği ile ilk sırada yer aldığını hep dile getirmiştim. Bu buluşma ortamları da bu dostluğun, birlikteliğin ve ortaya çıkan başarının en önemli göstergesidir. İnşallah her 6 ayda bir buluşarak bu dostluğu, birlikteliği devam ettireceğiz. Davetimizi kabul edip gelen tüm meclis üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.