Deplasmanda attıkları son dakika golüyle Denizlispor ile 2-2 berabere kalan Grandmedical Manisaspor'da Teknik Direktör Taner Taşkın, “Bugün kısmet bize güldü” dedi.

HABERDENİZLİ.COM

Grandmedical Manisaspor Spor Toto 1. Lig’in 25. haftasında deplasmanda karşılaştığı Denizlispor ile 90+3. dakikada attığı gol ile 2-2 berabere kaldı. Maç sonrası kameralar karşısına geçen Taşkın, haftalardan beri son dakika golleri ile kaybettiklerini ama bu hafta kısmetin kendilerine güldüğünü kaydederek şunları söyledi: 
“Hep hesap kitap yapıyorduk. Her ne kadar küme düşmenin baş mimari olarak gözüksek de Antep ile birlikte lig uzun bir maraton ve 10 maçlık serüven ciddi bir serüvendi. Her maçımıza final gözü ile bakacağımız söylemiştik. Aynı şekilde Denizlispor da sıkıntı bir dönem yaşıyor. Ama onlar devre arasında ciddi takviyeler yaptı.

Ellerinde mevcut bir kadroları var, derli toplu iyi bir takım. Ama biz elimizdeki genç oyuncular ile beraber hem futbolumuzu geliştirerek hem de hanemize puanlar yazdırarak bu kalan süreyi bitirmek istiyoruz. Bugün bizim adımıza 90+3. dakikada güzel bir gol oldu. Biz haftalardan beri son dakikalarda gol yiyerek maçları kaybediyorduk. Çocukların cesaretinin kırılmaması adına onları hep telkinde bulunuyorduk. Bugünde kısmet bize güldü. Denizlispor’uda centilmence yaptığı mücadeleden dolayı tebrik ederim.”