Denizli Sakatlar Derneği tarafından 'Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım' kampanyasının geliriyle engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye alınması için başlatılan kampanyaya ilk destek öğrencilerden geldi. Öğrenciler ve öğretmenler, topladıkları plastik şişe kapaklarını, Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı'ya teslim etti.

Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şubesi'nin 'Tane Tane Kapakları Toplayalım, Adım Adım Engelleri Aşalım' sloganıyla başlattığı ve elde edilecek gelirle engellilere sandalye alınmasını sağlayacak kampanya dolayısıyla Dr. Bekir Sıddık Müftüler İlköğretim Okulu'nda bir tören düzenlendi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve Denizli Belediyesi'nin de katkı verdiği kampanyaya ilk destek de Dr. Bekir Sıddık Müftüler İlköğretim Okulu'ndan geldi. Öğrenciler ve öğretmenler, topladıkları plastik şişe kapaklarını, Türkiye Sakatlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Çiyancı'ya teslim etti.

Okulu Müdürü Mehmet Gençoğlu, kampanyaya desteklerinden dolayı tüm öğrencilere teşekkür ederken, kampanyaya ilk desteğin kendi okullarından gelmesinden dolayı da çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Çiyancı da, başlatmış oldukları kampanya ile okullardaki çocukların çevreye duyarlı hale getirildiğini ve özürlü vatandaşların toplumsal hayatta yaşantılarını daha kolay sürdürebilmeleri için toplanan kapakların satılarak elde edilen gelirle tekerlekli sandalye alınacağını söyledi.