Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde(TB2L)’nde bu sezon mücadele edecek olan Pamukkale Üniversitesi Basketbol Kulübü yönetimi,Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut’u makamında ziyaret etti.
PAÜ Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu, yöneticilerle birlikte Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut’u makamında ziyaret etti. PAÜ Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yörükoğlu sadece yönetim olarak değil, tüm Denizli adına Zeki Bulut’a teşekkür ederek, "Biz Bölgesel Lig’de iken geldiğiniz günden itibaren çok büyük destekleriniz olmuştu. Bu süreçte yanımızdaydınız. Şimdi daha çok desteğinizi alıyoruz. Denizlispor ve emniyet anlamında sizin sayenizde çok önemli aşamalar kaydetti. Bunlar için de hem kulüp, hem de şehir adına sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.
Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut ise ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Denizli için spor adına hareketli günler yaşıyoruz. Benim için ayrı bir önemi de var. Başlangıç noktasından itibaren hem başkan, hem de diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarla birlikte çok ciddi bir mesafe kaydettik. Tabii bu zorlu bir yol.Yeni bir sistem oluşturmaya, yeni bir mesafe almaya gayret ediyoruz. Denizli’ye sportif anlamda iyi bir yatırım olduğunu düşündüğüm bir proje bu. Umut ediyorum proje çok başarılı olacak" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Yörükoğlu, Emniyet Müdürü Zeki Bulut’a adının yazılı olduğu formayı hediye etti.