İstanbul’da yapılan Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonasında Denizli’den yüksek atlama sporcusu Miray Akbulut 1.81m atlayışla Türkiye Şampiyonu oldu. Şampiyona dönüşü Miray Akbulut, Alperen Acet ve Antrenör Cavit Ceylan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nu makamında ziyaret etti. 
 

MİRAY’IN HEDEFİ AKDENİZ OYUNLARI
 

Kısa süre önce Denizli’ye gelerek Antrenör Cavit Ceylan’la çalışmaya başlayan ve başarı basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Miray Akbulut, gözünü Akdeniz Oyunlarına çevirdi. 17 Şubat’ta İstanbul’da yapılacak Balkan Şampiyonasında piste çıkacak Miray, çıtayı 1.84 metreye taşıyıp İspanya’da yapılacak Akdeniz Oyunları kotasına ismini yazdırmayı hedefliyor. 

ALPEREN UKRAYNA YOLCUSU

Türk Atletizminin gözbebeği Alperen Acet, 18 Şubat’ta Ukrayna’da yapılacak özel bir şampiyonaya katılacak. Antrenmanlarını Albayrak Atletizm Tesislerinde sürdüren Acet, bu sezon formunu üst seviyelere taşımak istediğini söyledi. 

İBANOĞLU “HEDEFİNİZİ YÜKSEK TUTUN”

Ziyarette Miray Akbulut’u elde ettiği Türkiye Şampiyonluğundan dolayı kutlayan İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, genç sporcunun kısa zamanda iyi bir çıkış gösterdiğini söyledi. Atletlerin çalışmalarını yakından takip eden İbanoğlu; sporculardan hedeflerini daima yüksek tutmaları ve bu hedef doğrultusunda çok çalışmaları tavsiyesinde bulundu. İbanoğlu başarıların uluslararası alanda gelecek başarılarla devam etmesini diledi.