HABERDENİZLİ.COM

Denizli'deki ortaokullar arasında birinci olarak Muğla'da yapılan grup elemelerine giden Nermin Osman Akça Ortaokulu Kız Futbol takımı burada da başarılı olarak Isparta'da yapılan yarı final maçlarına katıldı. Yarı final maçlarında Osmaniye, İstanbul, Afyon, Mersin, Denizli, Aydın, Hatay ve İzmir temsilcileriyle karşılaştı. Aralarında yaptıkları maçı 4-1 kazandıkları Mersin temsilcisi ile birlikte finallere katılmaya hak kazandı. 

Nermin Osman Akça Ortaokulu Beden Eğitim ve Spor öğretmeni Mustafa İnan, "Okulumuzun kız futbol takımı 6 yıldır Denizli'de birinci olup şehrimizi Türkiye finallerinde temsil ediyor. Bu yılda Isparta'da yapılan yarı final maçlarında 8 takım arasından Mersin temsilcisiyle birlikte finallere kaldık. 18-22 Nisan tarihlerinde Manisa'da yapılacak olan Türkiye finallerinde Denizli'yi gururla temsil edeceğiz. Amacımız kupayı Denizli'ye getirmek." ifadelerini kullandı. 

Nermin Osman Akça Ortaokulu müdürü Şenay Kırılmış, "Grup maçlarında ve yarı final karşılaşmalarında başarılı olup Denizli'yi Türkiye şampiyonasında temsil ettiğimiz için mutluyuz. Emeği geçen hocamıza, öğrencilerimize ve velilerine teşekkür ederiz. Kupayı Denizli'ye getirmek en büyük hayalimiz." dedi. 

18-22 Nisan tarihleri arasında yapılacak Türkiye Şampiyonası finallerine; Isparta, Bursa, Kahraman Maraş ve Kırıkkale'de yapılan yarı final maçlarında başarılı olan 8 takım katılacak. 

Futbol Okul Sporları Yıldız Kızlarda il birincisi olan ve Denizli'yi temsil eden Nermin Osman Akça Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

Futbol Okul Sporları Yıldız Kızlarda il birincisi olan ve Denizli'yi temsil eden Nermin Osman Akça Ortaokulu Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.