PTT 1. Lig takımı Denizlispor’da son zamanlarda yaşanan istifaların ardından yönetim toplanarak bir dizi karar aldı. İstifa eden yöneticilerin yerine yeni atamalar yapıldığı belirtilen açıklamada şöyle denildi, "Bilindiği üzere, geçtiğimiz hafta yönetim kurulumuzdan istifa eden üyelerimiz olmuştur. Bunlardan 4’ünün istifası Kulübümüze ulaşmış olup, yerlerine yedek yönetim kurulu üyelerinden asil üyeliğe atamalar yapılmıştır.

Dernek Tüzüğümüzün ilgili maddeleri uyarınca fahri yönetim kurulu üyeliğine davetimizi kabul eden Özay Tanrıverdi, Hakkı Pekdemir ve Ferhat Demirten’in yönetim kurulu üyesi olarak görevlendirildi.

Yeniden yapılan görev dağılımına göre, başkan yardımcılığına Ali Taşevli, idari ve mali işler sorumluluğuna Mehmet Salta, organizasyon ve tanıtım sorumluluğuna Mehmet Uz, kurumsal iletişim sorumluluğuna Özay Tanrıverdi, basın sözcülüğüne Ferhat Demirten, pazarlama-sponsorluk ve reklam sorumluluğuna da Hakkı Pekdemir getirildi. Kulüpteki görevlerinden istifa eden Cihat Berber’in istifasının kabulü ile Hikmet Olgun profesyonel futbol şube sorumlusu olarak idari ve sportif direktörlük görevine getirilmesine karar verilmiştir."