Servergazi Stadı'nda yapılan final maçı organizasyonunda, protokol ile miniklerin yaptığı gösteri maçı renkli görüntülere sahne oldu.
Yaptığı etkinliklerle sporun ve gençlerin yanında olduğunu her fırsatta gösteren Merkezefendi Belediyesi, son olarak düzenlediği Kardeşlik Futbol Turnuvası'nda görkemli bir final organizasyonu yaptı. Organizasyona final oynayan takımların taraftarlarının yanısıra, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun da aralarında bulunduğu geniş bir protokol katılım sağladı. (Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Büyükşehir Başkan Vekili Ali Değirmenci, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılıç, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Görgüç, Hasan Kılıç, Fatih Işık, Ayhan Mazıoğlu.)

"MİNİKLER PROTOKOLÜ 3-2 YENDİ"
Final maçlarında ilk olarak yapılan 3.'lük mücadelesini, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında kazandı ve 3. oldu. Ardından Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu'nun başı çektiği protokol üyeleri, miniklerle gösteri maçı yaptı. Renkli görüntülerin yaşandığı gösteri maçında, tüm hünerlerini ortaya koyan minikler, protokol üyelerini 3-2'lik skorla mağlup etti.




"ŞAMPİYON CEDİDE ABALIOĞLU ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ"
Gösteri maçının ardından final mücadelesi için sahaya çıkan takımlardan, Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi, rakibi Gümüşler Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni mağlup ederek şampiyon oldu. Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi futbol takımı oyuncuları, galibiyet sevincini hocaları ve taraftarlarıyla paylaştı.

"SPOR SADECE İZLENMEYECEK, YAPILACAK"
Final maçı sonrası konuşma yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, belediyenin kuruluş felsefesine uygun olarak çalıştıklarını belirterek, "Biz kurulurken Merkezefendi kardeşçe yaşayan insanların ilçesi olacak demiştik. Bu hedefimizi gerçekleştirmek için çok büyük bir emek sarf ediyoruz. Bugün de burada kardeşlik turnuvasıyla kuruluşumuza uygun olarak kardeşliğe yatırım yapıyoruz. Bu yatırımı hep birlikte yaptık, hepinize teşekkür ediyorum. Merkezefendi'de spor sadece pazar akşamları televizyon karşısında izlenmeyecek, yapılacak. Bizler bunun için çalışıyoruz." dedi.



ÖNÜMÜZDEKİ YIL 64 TAKIMLA YAPILACAK
Yeni projeler ve etkinliklerle de gençlerin sürekli yanında olacaklarının altını çizen Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak siz gençler için geçtiğimiz günlerde Denizli'nin tek, Ege'nin en büyük kaykay parkını hizmete açtık. Bugün burada futbol turnuvamızın finalini gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki günlerde 5. sınıf öğrencilerine 5 bin bisiklet dağıtacağız. Merkezefendi Belediyesi'nde gençlere yatırım yapmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki eylül ekim ayında, lise son sınıf öğrencilerinin tamamını İstanbul'a götüreceğiz." diye konuştu. Subaşıoğlu ayrıca Kardeşlik Turnuvası'nın önümüzdeki yıl 64 takımla yapılacağını söyledi.
Subaşıoğlu'nun ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü ve Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de birer konuşma yaparak, organizasyona ev sahipliği yapan Merkezefendi Belediyesi'ni ve katılan okulları tebrik ettiler.

 ÖDÜL, ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI BİLETİ
Daha sonra dereceye giren okullara madalyaları takıldı. Turnuvanın şampiyonu Cedide Abalıoğlu Anadolu İmam Hatip Lisesi oyuncularına, şampiyonluk kupasının yanı sıra ödül olarak Galatasaray ile Bursaspor'un karşılaşacağı Ziraat Türkiye Kupası maç bileti verildi.
Final organizasyonu konser ve ikramlar ile sona erdi.