Söke’den üç başarılı karateci Türkiye Şampiyonası heyecanı yaşadı.
Bir Türkiye Şampiyonluğu'nun elde edildiği müsabakalar sonunda Şampiyon karateci Görkem Kaçar, Dünya Şampiyonası yolunda Milli Takım seçmelerinde milli formayı kıl payı kaçırdı.
Söke’de Şimşek Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Görkem Kaçar, Cenkay Kozan ve Beyzanur Aras; Kocaeli’de yapılacan Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası ile Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmeleri müsabakaları için ter döktü. Sökeli sporculardan Görkem Kaçar Türkiye Şampiyonasında çıktığı 6 müsabakadan galibiyetle çıkmayı başardı. Bir kez daha Türkiye Şampiyonu ünvanını elden eden Görkem Kaçar, Dünya Şampiyonası Milli Takım Seçmelerine katılma hakkı kazandı. Seçmelerde ise müsabakasını 3-3'lük skorla berabere tamamlayan genç karateci hakem kararı ile Milli Takıma giremedi.
DAHA ÖNCE DE BİR PUANLA KAÇIRMIŞTI
Daha önce de çok sayıda Türkiye birinciliği elde eden Sökeli genç karateci Görkem Kaçar, Dünya Şampiyonası’na gitmek için aynı heyecanı yine yaşamış ancak yine bir puanla kaçırmıştı. 68 Kg Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Görkem Kaçar; Mili formayı farklı Uluslararası müsabakalarda terletmişti. Görkem Kaçar'ın bu yıl Dünya Şampiyonası dışında yine başka Uluslararası müsabakalarda Türkiye'yi temsil etmesi bekleniyor.
"ŞİMŞEK HOCA'DAN TEŞEKKÜR"
Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonunda gerçekleşecek müsabakalarda Görkem Kaçar'ın Türkiye Şampiyonluğunun sevinci yanında bir tecrübe daha kazandıklarını ifade eden Antrenör Şimşek Gökpınar; sporcularına mücadelelerinden dolayı teşekkür etti. Şimşek Gökpınar; şampiyonalarına katılmalarında kendilerine destek olan Söke Belediyesi başta olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne de teşekkürlerini iletti.