TRABZON (CİHAN)- Trabzonspor’un yeni sezon öncesi yurt dışında yapacağı kampın programı belli oldu.
    Sezon hazırlıklarına 20 Haziran’da Trabzon’da kendi tesislerinde başlayacak olan bordo-mavililer, 29 Haziran – 18 Temmuz tarihleri arasında ise hazırlıklarını yurt dışında sürdürecek. Bordo-mavili ekip, Hollanda’da yapacağı kamp sırasında hazırlık maçları da oynayacak.

    BAŞKAN’DAN YALANLAMA
    Bu arada, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bir gazetede Tahkim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan’a yönelik kendisine atfedilen ‘Para mı aldın Adnan’ ifadelerinin gerçeği yansıtmadığını savundu.
    Konuya ilişkin bordo - mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, söz konusu habere ilişkin, “Başkanımız Sayın Sadri Şener’in Tahkim Kurulu Başkanı Sayın Adnan Türkkan’a hitaben, “Para mı aldın Adnan?” ifadelerini kullandığı iddia edilmektedir.
    Başkanımız Şener’in Belçika – Türkiye milli müsabakası için bulunduğu Belçika’da, Türkkan’la bir görüşme yaparak yaşananlarla ilgili eleştirilerini dile getirdiği doğrudur, ancak bahsedilen yönde bir söylemi olmamıştır.” denildi.

    GABRİC’İN DURUMU
    Trabzonspor Kulübü Doktoru Hakan Ayaz, ligin sona ermesinin ardından gittiği ülkesi Hırvatistan'da trafik kazası geçiren Droga Gabric'in 2-3 haftalık rehabilitasyon sürecinin ardından futbol oynayıp oynamayacağının belli olacağını bildirdi.
    Ayaz, bordo - mavili kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, Gabric’in 1-2 gün içinde Hırvatistan'ın başkenti Zagreb’de bulunan rehabilitasyon merkezinde tedavi görmeye başlayacağını belirtti.
    Gabric’in Split Üniversitesi Hastanesi’ndeki yoğun bakım tedavisinin tamamlandığını belirten Ayaz, “Oyuncumuz 1-2 gün içinde Zagreb’de bulunan rehabilitasyon merkezine geçecek ve burada 2-3 hafta boyunca tedavi görecek. Bu süre sonunda Gabric’in durumu tekrar değerlendirilip futbol oynayıp oymayacağına, eğer oynayacaksa da ne zaman çalışmalara başlayacağına karar verilecek.” ifadelerini kullandı.

    ZOKORA YARIN İMZALIYOR
    Öte yandan, trabzonspor’un İspanya’nın Sevilla takımından transfer ettiği Didier Zokora, yarın Trabzon’da resmi sözleşmeye imza atacak.
    Bugün saat 16.15’te İsanbul’a gelecek Fildişili futbolcu, 18.00’de İstanbul Bahçelievler Medical Park Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçecek.
    Yarın saat 12.10’da Trabzon’a gelecek olan başarılı futbolcu, 14.15’de de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenecek törenle resmi sözleşmeye imza atacak.
CİHAN