İSTANBUL (CİHAN)- Trabzonspor'un yeni transferi Didier Zokora, İstanbul'a geldi. Trabzonspor'un Sevilla'dan kadrosuna dahil ettiği Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora bugün İstanbul'a geldi.
THY'nin Barcelona - İstanbul uçağı ile saat 16.50'de Atatürk Havaalanı'na inen Zokora, pasaport kontrolünde vize sürprizi ile karşılaştı. Eşinin vizesi olmaması dolayısıyla yaklaşık yarım saat pasaport şubede bekletilen Zokora, daha sonra Trabzonspor formasıyla basın mensuplarına görüntü ve fotoğraf verdi.
Yaklaşık 100 kişilik bordo - mavili taraftar tezahüratlarla karşılarken, taraftarların oyuncuyu omuzlara alma girişimine ise polis enrgel oldu. Fildişili oyuncu daha sonra güvenlik güçlerinin ördüğü etten duvar sayesinde alandan çıkarak araca binip sağlık kontrolü için hastaneye gitti.
Tecrübeli oyuncu, İstanbul'a yolcuğu sırasında twitter'dan Trabzonsporlu taraftarlara adeta canlı yayın yaptı. Fotoğraflarla yolculuğunu kendisini bekleyen taraftarlara sunan Zokora "Bize her yer Trabzon" mesajını da eksik etmedi. Zokora, ilk transfer olduğu günden bu yana twitter'dan "Bize her yer Trabzon" yazıyordu.
31 yaşındaki Zokora, yarın Trabzon'a gidecek ve öğle saatlerinde de sözleşme imzalayacak.
CİHAN