İSTANBUL (CİHAN)- Trabzonspor ve Bursaspor’un maçlarının hakemleri belli oldu. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimiz Trabzonspor ve Bursaspor’un 18 Ağustos 2011 Perşembe günü oynayacağı UEFA Avrupa Ligi Play-Off turu ilk maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
    Konuyla ilgili Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, ''Trabzonspor’un, İspanya’nın Athletic Bilbao ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu’ndan Daniele Orsato yönetecek. San Mames Stadı’nda oynanacak ve TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmada Orsato’nun yardımcılıklarını Andrea Stefani ve Marco Barbirati yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Gabriele Gava.'' denildi.
    Açıklamada ayrıca, ''Bursaspor’un Belçika’nın Anderlecht takımı ile Bursa’da oynayacağı karşılaşmayı Çek Cumhuriyeti Futbol Federasyonu’ndan Libor Kovarik yönetecek. Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak ve saat 21.00’de başlayacak karşılaşmada Kovarik’in yardımcılıklarını Patrik Filipek ve Krystof Mencl yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Roman Hrubes.'' ifadelerine yer verildi.
CİHAN