İSTANBUL (CİHAN)- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Sağlık Kurulu tarafından, kulüplerin sağlık ekiplerinde çalışanlara verilen "Bilgi Yenileme Kursu" yarın başlıyor.
    İstanbul Green Park Hotel Pendik'te yapılacak kursun açılış konuşmasını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener yapacak. Yarın saat 14.00'te başlayacak açılış töreninde Başkan Özgener, sezon boyunca yapılan kurslarda dereceye giren doktor, masör ve fizyo terapistlere de sertifikalarını verecek. Kurs 7 Haziran Salı saat 18.00'da sona erecek.
    Futbol Federasyonu'nda yapılan açıklamada, ''Bu kursta 1. 2. ve 3. Basamak Eğitim kurs ve sınavlarına katılamayanlar ile katıldığı sınavlardan başarısız olanlar için de telafi sınavı imkanı olacak.'' ifadelerine yer verildi.
    Açıklamada ayrıca, ''Sertifika almaya hak kazananların sertifikaları kurs esnasında dağıtılacak. Bu kursa katılım sağlık ekipleri çalışanları için önemlidir, çünkü "Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Ekiplerinin Yapılanmaları ve İşleyişleri Talimatı" çerçevesinde sertifika almaya hak kazanmış olsa da tüm sağlık ekibi çalışanlarının Bilgi Yenileme Kurslarına katılmaları zorunluluğu bulunmaktadır.'' denildi.
CİHAN