HABERDENİZLİ.COM

Lige Samsunspor deplasmanından aldığı galibiyetle başlayan temsilcimiz, bilet fiyatlarının 5 TL ile 10 TL olarak belirlendiği Düzce Belediyesi maçında taraftarına güveniyor. Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı Baş Antrenörü Şahin Ateşdağlı, “Uzun bir aradan sonra taraftarımızla buluşacağız. Bu zorlu maçta desteklerine ihtiyacımız var” dedi. Ateşdağlı ile yapılan röportajın devamı ise şe şekilde…

Deplasmanda Samsun galibiyeti ile başladık lige. Bu hafta Cuma günü kendi evimizdeyiz. Taraftarımıza ilk defa merhaba diyeceğiz. Neler söyleyeceksiniz?

Öncelikle Samsun maçı zor geçti tabi ilk maç olmasından. Kendi evimizde oynayacağımız ilk maçta her zaman zordur. Taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. Burayı dolduracaklarına inanıyorum. Artık bu sene çok keyifli, şovların olduğu, tribün şovların olduğu bir sene bizi bekliyor diye düşünüyorum. Özellikle ilk maçta onların desteği ile beraber güç bulup Düzce’yi yenmeyi istiyoruz. Çok kolay maç olmayacak bizim için ama biz iyi hazırlandık. İyi durumdayız. İnşallah hakkını vererek oynayıp maçı kazanacağız.

Temsilcimiz Düzce Belediyesi’ni ağırlıyor…

Birçok hazırlık maçı yaptık. Federasyon Kupası’na katıldık. Takımın son durumu nedir?

Takım bir hazırlık döneminden geçti. Şuan da o dönemin son zamanını yaşıyoruz. Biz burayı planlayarak gelmiştik. Birde üst üste oynadığımız maçların var. Federasyon Kupası’ndan sonra da direk Samsun’a gitmek çok zor bir deplasmandı. Onun yorgunluğu var ciddi anlamda. Bu maçtan sonra bir iki gün ara verip o yorgunluğu biraz üstümüzden atmak istiyoruz. Kendi evimizde iki maç oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. O da bizi dinlendirecek olaylardan bir tanesi. Yani Yalova maçından sonra artık tam %100 randımanımıza çıkarız diye düşünüyoruz. Allah’ta tabi bir sakatlık vermezse.

Temsilcimiz Düzce Belediyesi’ni ağırlıyor

Yeni bir transfer var. Soner Şentürk aramıza katıldı.

Soner çok tecrübeli bir oyuncu. Şampiyonluk yüzü var Süper Lig’de Pınar Karşıyaka ile aldığı. Birçok takımda çok önemli roller aldı. Soner, tabi burası için çok önemli bir oyuncu. Ama tabi sonuçta bir takımı alıp lige çıkartacak diye aldığımız bir oyuncu değil. Bizi tamamlaması için aldığımız bir oyuncu. Tabiki şimdi yeni katılmasından dolayı onunda 1 hafta 10 gün süreye ihtiyacı var, Tam randımana çıkmak için. Ama çok çabuk toparlayacaktır. Tecrübesiyle her zaman bize bir katkı vereceğini düşünüyorum.

Temsilcimiz Düzce Belediyesi’ni ağırlıyor

Geçen yıl bir istatistik vardı. 5 takımdan biriydi. Fenerbahçe, Galatasaray, Anadolu Efes dâhil. Seyirciyle kazanıyor Merkezefendi Belediyesi Basket Takımı.

Seyirci bizim için çok önemli. Hep söylüyoruz. En büyük güç, en büyük destek, en kötü zamanımızda bile en büyük destek seyircimiz oldu bizim. Burada geçen sene zor maçları hep onların sayesinde kolaya çevirdik. Bu senede aynı şekilde devam etmek istiyoruz. Yani o gücü dediğim gibi şuan maç başlamamasına rağmen tribünlerde onları hissediyoruz. Maçta onların burada olması fiilen bizi desteklemesi zaten bambaşka bir hava yaratıyor. Bizde elimizden geldiğince onlara yakışan bir şeyler yapıp sahada maçı kazanmak istiyoruz.

Temsilcimiz Düzce Belediyesi’ni ağırlıyor

Temsilcimiz Düzce Belediyesi’ni ağırlıyor