Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Denizli'nin ileri gelenlerinin sayesinde transfer yasağından kurtulduklarını belirterek, artık takım olarak lige konsantre olacaklarını söyledi. 
PTT 1. Lig takımı Tekden Denizlispor'da ikinci yarı hazırlıkları devam ederken, takıma Mustafa Keçeli, Aydın 1923 takımından kaleci Kazım Sarı, Eskişehirspor'dan Mahmut Boz ve Elazığspor'dan Oktay Tok takviyesi yapıldı. Transferlerin devam edeceği belirtilirken, Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, Pazar günü oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına herkesi beklediklerini söyledi.Taraftarın takımını 90 dakika boyunca desteklemesini isteyen Özsoy, "Artık Denizlispor' u seven ve benimseyen seyircimizi, yeni transferlerimizle kadrosunu zenginleştiren takımımızı ceza aldırmayacak şekilde desteklemeye ve sahamızı doldurmaya davet ediyorum. Tekden Denizlispor kulübü ikinci yarıda hedefini play-off olarak belirledi ve bu hedefe ulaşmak için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve camiamızla birlikte canla başla çalışarak, beklenilen hedefe olarak ulaşacağız. Takımımız geçmiş günlerdeki gibi oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakacak bir takım olacak. İkinci yarı bizim için bambaşka bir dönem olacak" şeklinde konuştu.
Kulübün içinde bulunduğu kaynak sıkıntısının aşılması konusunda şehrin ileri gelenleri ile somut adımlar atıldığını söyleyen Özsoy, "Kulübümüzün eski futbolcularının alacaklarının ödenmemesi sonrası kulübümüz federasyon tarafından transfer yasağı konulması ile karşı karşıya gelmiş ancak şehrin önde gelen isimleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, milletvekillerimiz, valimiz Abdülkadir Demir, belediye başkanımız Osman Zolan ve il emniyet müdürümüz Zeki Bulut'un girişimleri ile bu sıkıntının bu gün yada yarın aşılması konusunda ciddi adımlar atıldı. Kendilerine Denizlispor camiası olarak sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.