Tekden Denizlispor, ara transferin bitmesine az bir zaman kala kadrosundaki bazı oyuncularla yollarını ayırırken, takıma yeni oyuncular da alarak kadrosunu şekillendiriyor.
PTT 1. Lig ekibi Tekden Denizlispor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Ara transfer döneminin en hareketli kulüplerinden biri olan Tekden Denizlispor'da transfer edilen 11 oyuncunun ardından, Levent Demiray ve Yusuf Emre Kasal ile yollar ayrıldı. Transfer çalışmalarına ara vermeden devam eden yeşil-siyahlı yönetim, eski oyuncusu Atahan Menekşe ile yeniden anlaşırken, Ankaragücü’nden de Ömer Emir ve Orhan Evci ile anlaşma sağlandığı kaydedildi. Yeşil-siyahlıların ayrıca, Levski Sofia takımından Ilian Yordanov'la da anlaştığı ve futbolcunun yarın Denizli’ye geleceği belirtildi.
Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, takım için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirterek, "Biz Denizlispor sevdalısıyız. Takım için ne gerekiyorsa onu yapmak için çabalıyoruz. Şimdiye kadar birçok oyuncuyu takıma kazandırdık. Hepsi de çok kaliteli oyuncular. İnşallah bu futbolcuların da katkısıyla ikinci yarıda takımımız ligde çok canlar yakacak" dedi.