Tekden Denizlispor ara transferde döneminde anlaşmaya vardığı 11 futbolcuya imza töreni düzenledi.
PTT 1. Lig ekiplerinden Tekden Denizlispor ara transfer döneminde yaşadığı ekonomik sıkıntıların ardından 11 oyuncuyla anlaşarak adeta imza şov yaptı.

Denizlispor Haluk Ulusoy Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Murzaev, Sedelnikov, Bülent Kocabey, Janda, Ümit Tütünci, kaleci Yavuz ve Kazım, Oktay Pop, Mustafa Keçeli, Hasan Demir ve Ömer Alp kendilerini Denizlisporlu yapan imzayı attılar. Bazı oyuncular ile kiralık anlaştıklarını belirten Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, bazı oyuncuları da satın aldıklarını söyledi.

Yönetim olarak yapılabilecek transferlerin en iyilerini yaptıklarını belirten Özsoy, "Bu transferler tamamen bizim ihtiyaç duyduğumuz bölgelere yapılan transferlerdir. Trabzon'da aldığımız ağır mağlubiyet aldıktan sonra moraller bozuldu. Biz derinden giderek yaptığımız bu transferle yakışanı yaptık. Bu süreçte bir de idman boykotu yaşadık. Tabi futbolcularımız bu konuda haklı. Sezon başından beri maç başı ve alacaklarının ödenmediğini söylediler. Haklılar. Biz de futbolcularımıza konuyu şehrin ileri gelenleriyle görüştüklerini ancak Balıkesirspor maçına iyi hazırlanmalarını istedik. Ancak önümüzdeki hafta bu ödemelerin yapılmasını bekliyorlar. Gelecek hafta toplam 2 milyon TL ödememiz gerekecek. Ödemenin yarısını bile yapabilsek biz bu kadroyla play-off bile oynarız" diye konuştu.

Aldıkları oyuncuları kaliteli futbolcular olduğunu vurgulayan Özsoy, "Bu ligi bilen oyuncular. Eğer bu futbolcular sezon başında olsaydı biz şu anda bu durumda olmazdık. Hepsi de mevkisinde en iyi oyuncular. Biz kendilerine güveniyoruz. İnşallah onlar da oynayacakları futbolla takımı daha ileri taşırlar" dedi.