Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, ligde kalmayı garantiledikleri Fethiyespor maçının ardından sezonu değerlendirdi. Başkan Özsoy, yaşanan onca olumsuzluğa rağmen ligde önemli işler yaptıklarını söyledi. 
Tekden Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Özsoy, 2013-2014 sezonunun bitimine kısa bir süre kala değerlendirme yaptı. Fethiyespor maçında alınan 4-1’lik galibiyetle ligde kalmayı garantileyen futbolcuları kutlayan Başkan Özsoy, "Bir yandan mali kriz, geçmişten gelen borçlar, geçmiş dönemlere ait icralar, yine geçmiş dönemlere ait yabancı oyunculara ödenmeyen CAS davalarıyla uğraşırken, bir yandan da ligde tutunmaya çalıştık. Bu zorlu mücadelede onurlarıyla mücadele eden teknik heyetime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum. Bize her zaman destek olan seyircilerimize ve taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Yönetim olarak takımın başına gelirken takımımızı ligde kalma ve kurtarma adına geldik. Bizim bu yaptığımız iş şampiyonluk kadar değerlidir. Önümüzdeki yıl iddialı bir takım olma yolundaki çalışmalarımızı şehrimizin ileri gelenleri ve büyükleriyle birlikte yapmaya başladık" diye konuştu.
Gelecek sezonun planlamasına da başladıklarını belirten Özsoy, "Gelecek sezon da görevimin başındayım. Planlamalarımızı şehrimizin büyükleriyle yapmaya başladık. Büyükşehir olan Denizli'nin artık Süper ligde bir takımı olması gerekiyor. Bunun için tüm çalışmalarımızı hemen başlattık. Önümüzdeki sezon ligin en iddialı takımı olacağız. Bize inanan ve güvenen şehrimizin büyüklerine minnettarım" dedi.