Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy gelecek yılın planlamalarına başladıklarını belirterek, verilen desteklerle şampiyonluğa oynayabileceklerini söyledi. 
PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor’da futbolcuların idman boykotu devam ederken, paraların en geç yarına kadar verileceği öğrenildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci de takıma destek vermek için Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, teknik ekip ve futbolcularla kahvaltıda buluştu.
Futbolculara bu sezonda gösterdikleri performansları ve özverili tutumlarından dolayı tek tek teşekkür eden Değirmenci “Öncelikle bu sezon gösterilen emekten ve sergilenen futboldan tüm takımımızı tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık. Şampiyonluğa oynayacak bir takımız. Gelecek sezon bu takım şampiyonluğa oynayacak” dedi.
"DENİZLİ'NİN SÜPER LİG'DE BİR TAKIMI OLMASI GEREKİYOR"
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Değirmenci'nin kulübe ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür eden Özsoy, “Gelecek sezonda görevimin başındayım. Planlamalarımızı şehrimizin büyükleriyle şimdiden yapmaya başladık. Büyükşehir olan Denizli'nin artık Süper Lig'de bir takımı olması gerekiyor. Bunun için tüm çalışmalarımızı hemen başlattık. Önümüzdeki sezon ligin en iddialı takımı olacağız. Bize inanan ve güvenen şehrimizin büyüklerine minnettarım. Her zor zamanımızda yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a, Valimiz Abdülkadir Demir ve Ekonomi Bakanımız Nihat Zeybekci'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.