Tekden Denizlispor evinde oynadığı maçta Bucaspor’a 4-0 mağlup olarak, ligde kalma yolunda ağır bir yara aldı. 
PTT 1. Lig’in 24. haftasında Tekden Denizlispor, evinde Bucaspor'a 4-0 mağlup oldu. Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Maça iyi başlamıştık. İlk dakikalarda 3 net pozisyonumuz vardı. Gol atamadık. Yine duran toptan gol yedik. İkinci yarı da farkın açılmasını engelleyemedik. Bizim için önemli bir maçtı. Şu an için kaybettik. Denizlispor mücadelesine devam edecektir. Bizim düşme ile ilgili bir sıkıntımız olmayacak. Biz bugüne kadar iyi oynadık. Golü yiyene kadar da iyi oynadık. Ancak golü yeyince arkası da geldi. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık" dedi.
Tekden Denizlisporlu futbolcular Serdar ve Şevki ise kazanmak zorunda oldukları maçtan aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını söylediler.

BUCASPOR CEPHESİ
Bucaspor Teknik Direktörü Mehmet Nuri Adıgüzel ise güzel bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Biz maçı daha çok istedik ve kazandık. İyi oynadık. Her şey de istediğimiz gibi gelişti. İkinci golden sonra rahatladık ve maç erken koptu. Biz buraya kazanmak için geldik. Önceden tahmin etmemiştik. Oyuncularım çok iyi oynadı. Biz bu maçı çok hak ettik. Her oyuncum mükemmel oynadı. Hepsini tebrik ediyorum" dedi.
Bucasporlu futbolcular Zekeriya ve Tahacan da hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söylediler.