Tekden Denizlispor, 3-0 geriye düştüğü maçta son dakikalarda 2 gol bulmasına rağmen maçtan 3-2 mağlup ayrılarak Denizli’ye eli boş döndü. 
PTT 1. Lig’in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşılaşan Tekden Denizlispor maçta yediği gollerle 3-0 geriye düştü. Buna rağmen maçı bırakmayan ve sahada iyi mücadele eden yeşil siyahlı oyuncular son 15 dakikada 2 gol buldu. Serdar Dursun ve Kahe’nin attığı gollerle farkı bire indiren Tekden Denizlispor başka gol bulamayınca sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Deplasmanda çıktığı son 4 maçtan da galip ayrılan Tekden Denizlispor bu sonuçla deplasmandaki yenilmezlik serisine de son vermiş oldu. 
Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati maç içinde şanssız anlar yaşadıklarını belirterek, "Yenmemesi gereken golleri takım olarak yedik. Devamında ise takımın isteğini gördük. Baştan olması gereken istek, 3-0'dan sonra ortaya çıktı. Arkadaşlarımız gerektiğinde neler yapabileceklerini gösterdiler ve ilerisi için umut verdiler. Risk aldığımız pozisyonlarda gol de yiyebilirdik ama gol pozisyonlarına Adana Demirspor'dan biraz daha fazla girdiğimizi düşünüyorum. Ancak skor olarak Adana Demirspor bizden daha fazla gol attı ve maçı kazandı. Bir an önce lige dönüp ilk yarının son haftasında 3 puan için çalışacağız" dedi