PTT 1. Lig takımlarından Tekden Denizlispor, Şanlıurfaspor’u 3-1 yenerek 3 puanı hanesine yazdırırken, futbolcuların iyi performansı futbolu teknik heyeti memnun etti.
PTT 1 .Lig’in 26. haftasında evinde Şanlıurfaspor’u ağırlayan Tekden Denizlispor, taraftarının büyük destek verdiği maçtan galibiyetle ayrıldı. 90 dakika boyunca etkili bir futbol ortaya koyan yeşil-siyahlı takım aldığı 3 puanla hem alt sıralardan kurtulma adına hem de moral açısından önemli bir 3 puanı hanesine yazdırmış oldu. Özellikle Kahe’nin attığı 2 golle yıldızlaştığı maçta, yeni transferlerden Yordanov da performansıyla beğeni topladı.
Alınan galibiyetten daha önemlisinin Denizli’nin tüm aktörlerinin bir araya gelmesi olduğunu belirten Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Geçen hafta Ankara maçından da 3 puan alabilirdik ama olmadı. Hafta başında ise eski başkanlarımız bir araya gelerek bize büyük bir güç verdi. Bu yüzden hepsine teşekkür ediyorum. Seyircimiz de bugün bizi çok iyi destekledi. Bundan sonra 11 hafta kaldı. Bizi bu kalan haftalarda desteklediklerinde Denizlispor yakıştığı yere birliktelikle gelecektir. Biz iyi futbol oynuyoruz. Daha da iyi olacağız. Aslan gibi mücadeleleri için oyuncularımı tebrik ediyorum" diye konuştu.